Rekond i Alvesta, Anderstorp och Ljungby

Vi hjälper dig med rekond och övrig bilvård

Finnvedens RekondCenter AB är en firma du kan vända dig till om du har ett fordon i behov av bilvård. Kanske har du en ny bil du önskar behålla i gott skick eller ett gammalt fordon du önskar förnya genom en behandling med rekond. Rekond är ett enkelt sätt att förvandla din bil genom behandling av både in- och utsidan av bilen. En behandling där målet är att återställa fordonet till så gott som nyskick. För ett fläckfritt och skinande rent fordon du kan framföra med stolthet.

För dig i Anderstorp, Ljungby och Alvesta med omnejd

Vår verkstad är belägen i Värnamo men vi välkomnar även kunder från omkringliggande orter som Ljungby, Anderstorp och Alvesta med omnejd. Vår komptenta personal ser till att erbjuda personlig service och goda resultat av varje bilvård och servicetillfälle så att du kan vara säker på att återfå din bil i så gott som nyskick.

Vi tar emot fordon från både privatpersoner och företagare som önskar få hjälp med att tvätta, polera eller lackera bilen. Kanske en lättare biltvätt eller en mer omfattande rekond som ser till att ge perfekta nybils-resultat.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss på Finnvedens RekondCenter AB eller kanske boka tid för behandling med rekond av ditt fordon. Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Du når oss både via mejl och telefon och kan även besöka oss direkt på vår verkstad för snabba svar på dina frågor och snabb service. Kontakta oss redan idag för att påbörja vårt samarbete. Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen till Finnvedens RekondCenter AB för dig i Alvesta, Anderstorp, Ljungby och Värnamo med omnejd!

Rekond i Alvesta, Anderstorp och Ljungby

Kontaktformulär

Stäng

Contact Us